Paní Kristýna přišla do Aspektu s přáním, najít si ještě jedno zaměstnání, které by zvládala souběžně s jejím aktuálním zaměstnáním, které již měla a to byl úklid, který vykonávala přibližné 2x až 3x týdně na 3-4 hodiny v Náchodě. Ráda by si totiž vydělala více peněz, aby se mohla posunout ve svém životě zase o kus dál a přestěhovat se z chráněného bydlení do svého pronajatého bytu, k čemuž potřebovala více financí.
Po pár měsících konzultací se podařilo klientce najít zaměstnání, ve kterém se cítí být velice jistá a to je již zmiňovaný úklid, nyní ale pro jinou společnost a v jiném městě.
Klientka začala pracovat v Novém Městě nad Metují na poště, kde její pracovní doba byla stanovena na každý den od 7:00 do 9:00. To bylo pro klientu největším strašákem, vstávání.
Po počáteční podpoře za pomoci různých způsobů- ať už hovorů každé ráno, či intenzivnější podpory na pracovišti, se klientce podařilo velice dobře najet na systém, kdy jí vstávání a chození na čas již nedělá problém a je zodpovědným a pečlivým zaměstnancem, se kterým jsou spokojeni. Klientce byla na základě spokojenosti prodloužena pracovní smlouva a byl jí navýšen počet odpracovaných hodin na každý den.